KH Anlæg & Planteservice er din anlægsgartner i Odense og Middelfart. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores priser matcher altid kvaliteten på det arbejde, vi udfører.

Står du med et nyt hus på hånden, men med en kedelig, bar grund omkring, så har vi svaret på ethvert af dine ønsker. Hvad end det drejer sig om en ny græsplæne, nye træer eller måske et nyanlagt blomsterbed, så går vores medarbejdere til opgaven med største ildhu.

Anlægsgarnter i Odense og Middelfart

Mange tilbud – anlægsgartner i Odense og Middelfart

Ud over opførelsen af bede, træer, planter og græsplæner specialiserer KH Anlæg & Planteservice sig også inden for en række andre services som anlægsgartner:

  • Støttemure
  • Fjernelse af mos i græsplænen
  • Etablering af havebassin
  • Hækklipning
  • Etablering af havetrapper

Senest står vi bag anlægget af blandt andet græsplæner og hække ved fem splinternye huse på Rulkedalen i Bellinge, ligesom vi også har taget os af fliser og terrasser på grundene.

Se også vores muligheder inden for haveservice i Odense og omegn.

Anlægsgartner med KHærlighed til din have

Hos KH Anlæg & Planteservice tilgår vi enhver opgave med stor professionalisme. Vi betragter din have som vores have, og derfor ligger det os dybt på sinde at præsentere et færdigt resultat, som vi også selv kan være tilfredse med og stolte af.

Vores kunder kan være sikre på, at vi som deres udvalgte anlægsgartner fordyber os helt ned i den mindste detalje på arealet, stort som småt. Vi lægger med andre ord ikke haveriven fra os, før alle græsstrå vender den rigtige vej.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 28 88 95 78 og få mere at vide om som anlægsgartner i Middelfart og Odense samt få et uforpligtende tilbud. Vi er anlægsgartnere for private såvel som for erhverv.

Skal du have lavet mere end bare det grønne hjemme på matriklen, så tager vi os også af belægningen på terrassen eller i indkørslen. Tjek vores muligheder som brolægger i Middelfart og Odense.

Anlægsgartner til etablering af flisegang i din have